Népdaltanító ismeretterjesztő előadások

Rendhagyó énekóra a szerzővel

Az Aki dudás akar lenni kiadványsorozat mind több oktatási intézménybe jut el határainkon innen és túl. Ez a daltanító sorozat ihlette a szerzőt, Kisgyőri Krisztiánt, hogy a hangzóanyag nyújtotta lehetőségeket, annak módszertanát egyfajta rendhagyó énekóra keretein belül mutathassa  be kollégáknak és diákoknak egyaránt.

A 45-50 perces műsorban a lemezanyagokról okosan válogatott dallamok közös tanulása mellett a gyermekek és tanáraik számtalan olyan hangszerrel is találkozni fognak, melyeket hallhatnak is az énekórákon a kiadvány használata közben! Most viszont testközelből is megismerkedhetnek velük!

Tekintse meg rövid bemutató videónkat:

Rendhagyó énekóra a szerzővel
és Fekete Bori Junior Prima-díjas népdalénekessel

Az Aki dudás akar lenni Produkció: Énekeljünk, énekeljünk, énekeljünk! című nagyzenekari előadásának ékköve Fekete Bori, énekes, aki elképesztően jó érzékkel teremt kapcsolatot a gyerekekkel, hívja őket „táncba”.

Az előadó páros némi humorral fűszerezve mutatja be hasonló tematika alapján a kiadványokban rejlő lehetőségeket, mindezt valóban szórakoztató formában, élményt nyújtva a gyermekeknek és a pedagógusoknak!

Videó Fekete Bori Junior Prima-díjas népdalénekesről:

Videó ajánló:

Énekeljünk, énekeljünk, énekeljünk!

Az Aki dudás akar lenni népdaltanító kiadványok évek óta jelen vannak a hazai ének-zene okatatásban. Az óriasi repertorból merítve a „Dudás Zenekar” Énekeljünk, énekeljünk, énekeljünk című interaktív előadását elképesztően jó hangulat jellemzi, ahol közösen tanulnak meg varázslatosan szép és gazdag népdalkincsünkből jónéhány dalt a műfaj elismert előadóiból álló bandával a gyerekek, fiatalok és idősek egyaránt!

 

 

Az egy órás koncert alatt az „együttdalolás” mellett különleges hangszerek is bemutatásra kerülnek, amik tradicionláis zenénket jellemzik.
A Dudás csapat már hangol, mert a legfontosabb hogy a legtisztább forrásból mi is adhassunk és Igen: Énekeljünk, Énekeljünk, Énekeljünk!!!

© Aki dudás akar lenni… – Minden jog fenntartva!