Népdaltanító kiadványok

Kedves Kolléga!

A korábbi években már egy-egy osztályfokon sikeresen alkalmazott népdaltanító hanglemezeink teljes felsőtagozatos sorozata elkészült.

 

Mindannyiunk nagy örömére, igazodva a kor igényeihez, most pendrive adathordozón kapott helyet, melyben mind a nyolc hanglemez teljes tartalma megtalálható.

 

 

Az énekes és ének nélküli változatok kitűnően felhasználhatók egyéni és csoportos daltanításra, tanulásra, és együtt éneklésre, valamint bőségesen bemutatják a stílusra jellemző, a magyar nép szívéhez oly közel álló népi hangszereket is.
A kiadvány online használatra is alkalmas. A kisméretű, de kiváló minőségű mp3 kiterjesztésnek köszönhetően gyorsan, egyszerűen lehet a diákok számára átküldeni vagy megosztani. Mindezeken kívül helyettesítési alkalmakkor is kitűnő áthidaló megoldást jelenthet más szakos kollégáknak.

 

Kiemelendő, hogy ez a zenei anyag népzenészek és népdalénekesek közbenjárásával született meg. A legtisztább forrás a leghitelesebb előadóktól került rögzítésre, ami igazán nagy segítséget nyújthat az előadásmód hiteles átadásában, hiszen ezeket a dalokat szinte lehetetlen írásban megjeleníteni, lekkottázni.

 

 

Külön örömünkre szolgál, hogy az Oktatási Hivatal bázisintézményeként szolgáló Budapesti Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium és Zeneművészeti Szakgimnázium, a Csoóri Sándor Alap, valamint az Emberi Erőforrások Minisztériuma által szervezett III. Intézmény és hagyomány konferencián bemutatásra került Kiadványunk. A pozitív és elismerő szakmai visszhangot kiváltó előadás rövidített változata alább megtekinthető.

 

 

Munkájához sok örömöt, kitartást, és örömteli „együtt-muzsikálást” kívánunk!

A kiadvány ára,

mely tartalmazza a teljes felsőtagozatnak szánt, mind a nyolc audio hanglemez zenei anyagát, 15.990 Forint

© 2020 Aki dudás akar lenni… – Minden jog fenntartva!